Door op 31 augustus 2015

Ik ben bang voor Geert Wilders

Geert Wilders komt a.s. donderdag naar Zeewolde, want hij wil geen asielzoekerscentrum. De grenzen moeten dicht. Hij is niet gevoelig voor aangespoelde kinderlijkjes. Het zal hem een rotzorg zijn. In zijn wereld zijn dat allemaal gelukzoekers en omdat ze ook nog eens moslim zijn, een groot gevaar voor onze samenleving. Dat mag hij vinden, want we leven hier in een vrij land.

Ik ben bang voor Geert Wilders. Ik vind hem eng. Ik vind hem zelfs beangstigend eng. Ik ben bang voor mensen die zeggen dat hij de waarheid zegt. Dat hij de enige is die het durft te zeggen ‘wat wij voelen’. Ik ben bang voor die ‘wij’.

Ik ben bang voor die mensen die gruwelijke dingen zeggen over vluchtelingen. Wat ze hen toewensen.
Ik ben daar bang voor omdat ik niet bestand ben tegen zoveel hartvochtigheid. Als ik die foto’s zie dan draait mijn maag en huilt mijn hart. En mensen die dat niet hebben, die het volkomen koud laat en dat ook nog op het internet plompen…weet je wat er dan door mij heen gaat? Wat zijn dat voor een barbaren? Iemand….kinderen, doodwensen. De grenzen moeten dicht. Hoever zijn zij verwijderd van al die barbaren aan de andere kant?

Aan de andere kant is ook geen plek voor hen. Vallen er bommen op hun dak, worden vrouwen verkracht, mensen onthoofd. Tempels verwoest.

Nee dat soort dingen doen wij niet.