30 januari 2017

Initiatiefnemer bevrijdingsfestivals Ilco van der Linde als gastdocent bij Aeres Hogeschool

Ilco van der Linde, innovatief en sociaal ondernemer, bekend als bedenker, vormgever en organisator van oa de bevrijdingsfestivals en het grootste mensenrechtenfestival van Europa, zal op inspirerende wijze de start van de module ‘Innovatief Ondernemen’ verzorgen. Uiteraard zal hij daarbij gebruikmaken van zijn ruime internationale ervaring in bovengenoemde projecten en diverse andere events waar hij zijn bijdrage aan heeft geleverd.

Aeres biedt studenten de module ‘Innovatief ondernemen’ aan zodat zij hun kansen op de arbeidsmarkt vergroten en uitdagingen aangaan. Anders denken en anders kijken naar de problemen die zich voor doen, geeft meer mogelijkheden tot oplossingen. De start met Ilco van der Linde past ook helemaal bij de manier waarop de module wordt vormgegeven.

Jongeren en politiek

Op 15 maart zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Ilco van der Linde staat op plek 19 voor de Partij van de Arbeid. Samen met de Jonge Socialisten voert hij campagne onder het motto ‘Idealisme werkt’. Ook de JS is maandag 6 februari aanwezig bij de lezing. Studenten kunnen met eigen ogen ervaren dat politiek niet saai hoeft te zijn.

Het gastcollege start om 15.00 uur in het Green Venture Lab van Aeres Hogeschool Dronten. Aanmelden is noodzakelijk en kan alleen via de secretaris van de PvdA, email: secretaris@pvdadronten.nl